Gödöllői Kastély

A múzeumok alapvető rendeltetése az emlékek megőrzése, a múlt vagy jelen egy szeletének bemutatása, ismeretterjesztés, kultúraközvetítés. Ha egy múzeum olyan különleges, mint a Gödöllőn található Grassalkovich Kastély, mely Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk műemlék-együttese, akkor különösen vonzza az elegáns, exkluzív, régmúlt idők pompáját idéző rendezvényeket. Mindezek mellett lehetőség nyílik céges események lebonyolítására is, melyhez több különböző méretű rendeltetésű terem és természetesen történelmi díszlet adott.

Díszterem

A kastély reprezentatív nagyterme. Fala márványborítású, mennyezetét virágos-indás, aranyozott stukkók díszítik. A terem pompája kiváló lehetőséget nyújt ünnepi rendezvények, polgári házasságkötések, gálavacsorák, koncertek lebonyolítására. Befogadóképessége: ültetett gálavacsorára 100 fő.

Sissy veranda

Császárnénk kedvenc pihenőterasza és annak pazar kertje varázslatos környezet egy a polgári szertartással egybekötött vendégvárásnak.

Lovarda

A 636 nm oszlop nélküli, műemlék környezetben lévő terem Európában is ritkaságnak számít. A hozzá tartozó nyeregkamrával és istállóval, az alatta található szekciótermekkel jól szeparálható egységet nyújt, mely a főépületből gyönyörű folyosókon keresztül, vagy a frissen felújított Schimmelhof udvar exkluzív bejáratán át érhető el.