GB
English
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
VAJDAHUNYADVÁR
catering / esküvő / rendezvény / secret chef service

Vajdahunyadvár 

A Vajdahunyadvár műemlék épületegyüttese Budapest első közparkjában, a Városliget Széchenyi szigetén emelkedik, s a Magyar Mezőgazdasági Múzeumnak ad otthont. A várkastély falai között található rendezvénytermek között biztosan mindenki megtalálja a leginkább megfelelőt. A reneszánsz, a barokk és a román építészet „aprócska” csodái fedezhetők fel itt.​

Reneszánsz díszaula

A főépület első emeletére közvetlenül a főbejárattól hatalmas lépcsősoron vezet az út. Egy igazán tágas és impozáns aulába érkezünk, mely közvetlenül kapcsolódik a konferenciateremhez. Hatalmas ablakaival és csillárjaival díszfogadások és -vacsorák igazán exkluzív helyszíne.

Barokk üvegkupolás Lovasterem

A főépület földszinti terme oszlopaival és stukkóival a barokk stílus jegyeit őrzi. A terem fényforrását hatalmas üvegkupolája adja. E terem előnye, hogy kialakításának köszönhetőn központi színpad alakítható ki, melyet a Vendégek minden irányból jól látnak.

Román kori Kerengő

Természet közeli, félig nyitott terület régi korok monostorait idézi, mely cocktail-party, családi- és baráti események, fogadások közkedvelt helyszíne.

Konferenciaterem

A barokk épületrészben található helyiség a legkorszerűbb technikai felszereléssel biztosít teret konferenciáknak, bemutatóknak, sajtótájékoztatóknak és előadásoknak. Technikai felszereltsége: beépített automata sötétítő rendszer, 2 kabinos tolmácsfülke, hang- és vetítéstechnika, beépített klíma

További helyszín javaslataink

Eskuvotippek.hu