HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
CATERING
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Gasztronómia 

Cégünk alapító főszakácsa 18 éves szakmai tapasztalata és mögötte álló több száz sikeresen szervezett borgasztronómiai vacsora, gálavacsora, esküvő, protokoll díszfogadás és konferencia a biztos garancia arra, hogy rendezvényetek sikeres, elegáns és emlékezetes lesz. Nála a minimum a tökéletes, fogások, kulináris és vizuális élmény, felszolgálás, vendéglátás. Különleges alkalomra és tökéletes fogásokra vágytok? Szeretettel várunk egy kötetlen beszélgetésre, majd ezt követően pedig a megbeszéltek szerinti prezentáció vacsorára…

Catering 

Secret CHEF Service 

A semmiből várat építeni... az arra nem feltétlenül alkalmas helyszínen a legmagasabb színű vendéglátást biztosítani. Olyan különleges és emlékezetes fogásokat kínálni, hogy arra Vendégeid még sokáig emlékezzenek.

Főszakácsunk vezetésével a legfinomabb falatokat szállítjuk. Legyen az akár finger food, street food, kávészüneti bekészítés, állófogadás, grill vacsora vagy több fogásos gálavacsora. Kiváló alapanyagokból, maximális törődéssel készítve, szeretettel felszolgálva.

A Pearl Event & Wedding üzletágaként azért hoztuk létre a Secret Chef Service-t, hogy a családi vagy irodai események vendéglátása igazán különleges legyen. Nem csak gasztronómiai értelemben, hanem a szervezés, rendelés területén is.

Webshopunk felületén könnyen és gyorsan össze tudjátok állítani a kívánt menüsort. Megrendelés esetén pedig nincsen más dolgotok, csak átvenni a frissen készült ételeket és az asztalra tenni.