HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
GÖDÖLLŐI  KIRÁLYI  KASTÉLY
catering / esküvő / rendezvény / secret chef service
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Gödöllői Királyi Kastély 

A múzeumok alapvető rendeltetése az emlékek megőrzése, a múlt vagy jelen egy szeletének bemutatása, ismeretterjesztés, kultúraközvetítés. Ha egy múzeum olyan különleges, mint a Gödöllőn található Grassalkovich Kastély, mely Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk műemlék-együttese, akkor különösen vonzza az elegáns, exkluzív, régmúlt idők pompáját idéző rendezvényeket.

A Budapesthez közeli városban található kastély falai közé fontos és kiemelkedő kulturális eseményeket szerveznek, valamint évek óta sikeresen rendezik meg a Barokk Kastélynapokat és az Adventi Kastélynapokat. Mindezek mellett azonban lehetőség nyílik céges és családi események lebonyolítására is, melyhez több különböző méretű rendeltetésű terem és természetesen történelmi díszlet adott.

Lovarda

A 636 nm-es oszlop nélküli, műemlék környezetben lévő terem Európában is ritkaságnak számít. A hozzá tartozó nyeregkamrával és istállóval, az alatta található szekcióteremmel jól szeparálható egységet nyújt, mely a főépületből gyönyörű folyosókon keresztül, vagy a frissen felújított Schimmelhof udvar exkluzív bejáratán át érhető el.

A Kastély további terei, mint a Díszterem, a Erzsébet veranda és kert valamint Barokk színház lélegzetelállító helyszínt nyújt az üdvözlő fogadásra és a szertartásra.

A szabadtér szerelmesei pedig a ragyogó napsütésben, majd később pedig a csillagos égbolt alatt is ünnepelhetnek a Díszudvaron.

További helyszín javaslataink