HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
ETYEKI KÚRIA - ETYEKI PAVILON
catering / esküvő / rendezvény / secret chef service
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Etyeki Kúria - Etyeki Pavilon

Etyeki Kúria

A Kúria kóstoló termében az üvegfelületek természetközeli, különleges hangulatot teremtenek. A vetítéstechnikával és hangosítással felszerelt terem kiváló helyszíne üzleti találkozóknak, szakmai konferenciáknak és családi összejöveteleknek. Az elrendezés az esemény igényei szerint alakítható. A rendezvény terem 60-85 fő fogadására alkalmas, és jó idő esetén a terem összenyitható a látványos terasszal, mely plusz 60 fő befogadására képes.

--- exklúzív rendezvényhelyszín(ek) az Etyeki Kúriánál ---

Etyeki Pavilon

Az Etyeki Kúria már jól ismert stílusa és minősége mostantól már grandiózus méretben is elérhető: az új, tágas, 400 nm-es Pavilon 80-200 fő befogadására alkalmas.

A Pavilon a főépület közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A helyszín 2019. május 1-től, szezonálisan, az időjárás függvényében október 31-ig elérhető.
A Pavilon fehér és áttetsző ponyvából készül, szekcionálásra alkalmas elválasztó függönyökkel, világítással és hangosítással felszerelt.
Az új helyszín saját, a Kúria főépületétől elkülönített, 48 férőhelyes parkolóval, melléképülete a szükséges számú mellékhelyiségekkel rendelkezik.

További helyszín javaslataink