Weboldal címe
Weboldal alcíme
CATERING
Lorem ipsum

Gasztronómia 

Cégünk alapító főszakácsa 18 éves szakmai tapasztalata és mögötte álló több száz sikeresen szervezett borgasztronómiai vacsora, gálavacsora, esküvő, protokoll díszfogadás és konferencia a biztos garancia arra, hogy rendezvényetek sikeres,elegáns és emlékezetes lesz. Nála a minimum a tökéletes… fogások, kulináris és vizuális élmény, felszolgálás, vendéglátás… Különleges alkalomra és tökéletes fogásokra vágytok? Szeretettel várunk egy kötetlen beszélgetésre, majd ezt követően pedig a megbeszéltek szerinti prezentáció vacsorára…

Catering 

Secret CHEF Service 

A semmiből várat építeni... az arra nem feltétlenül alkalmas helyszínen a legmagasabb színű vendéglátást biztosítani. Olyan különleges és emlékezetes fogásokat kínálni, hogy arra Vendégeid még sokáig emlékezzenek.

Főszakácsunk vezetésével a legfinomabb falatokat szállítjuk... legyen az akár finger food, street food, kávészüneti bekészítés, állófogadás, grill vacsora vagy több fogásos gálavacsora. Kiváló alapanyagokból, maximális törődéssel készítve, szeretettel felszolgálva...

A Pearl Event & Wedding üzletágaként azért hoztuk létre a Secret Chef Service-t, hogy a családi vagy irodai események vendéglátása igazán különleges legyen. Nem csak gasztronómiai értelemben, hanem a szervezés, rendelés területén is.

Webshopunk felületén könnyen és gyorsan (reméljük, hogy átláthatóan is) össze tudjátok állítani a kívánt menüsort. Megrendelés esetén pedig nincsen más dolgotok, csak átvenni a frissen készült ételeket és az asztalra tenni.